PIP Health & stichting IOCOB

IOCOB, Stichting voor Innovatief Onderwijs en onderzoek van Complementaire Behandelwijzen steunt het initiatief van PIP Health om onderzoek te doen naar de inzichten van patiënten (Patient Intelligence) en de patiënt mee te laten praten en beslissen in de gezondheidszorg.

Stichting IOCOB is opgericht om de autonomie van patiënten te versterken. Met onze informatie kan de individuele patiënt een goed gefundeerde keuze maken voor de therapie die het meest betrouwbaar is en het meest aanspreekt.

PIP Health is een patiëntenplatform waar de stem van de patiënt - uw stem - gehoord wordt, ze helpen organisaties in de zorg meer inzicht te krijgen in hoe het is om te leven met uw aandoening. Voor iedere nieuwe aanmelding en wanneer men de welkomsvragenlijst invult, doneert PIP €1 aan stichting IOCOB.

Word vandaag nog lid van PIP Health en laat ook uw stem horen! Aan de rechterkant van deze pagina kunt u zich aanmelden. Door lid te worden draagt u bij aan het inzicht in uw aandoening en zo helpt u de levenskwaliteit te verbeteren voor vele mensen zoals u.

Na inschrijving ontvangt u een email die u dient te bevestigen. Lid worden van het patiënten panel is en blijft altijd gratis. Zodra u lid bent, ontvangt u ongeveer één keer per maand een korte online vragenlijst over uw gezondheid en ervaringen in de gezondheidszorg. Iedere keer dat u een vragenlijst invult doneert PIP Health opnieuw €1 aan stichting IOCOB.

Alvast bedankt voor uw hulp!DEEL DEZE LINK – denkt u dat mensen die u kent dit ook interessant vinden, deel deze pagina dan met uw connecties op Facebook, Twitter of LinkedIn.

Word vandaag nog PIP lid en


  • help miljoenen patiënten wereldwijd
  • wij doneren €1 voor elke vragenlijst die u invult
  • laat uw stem horen!
Registreer nu »


Follow PIP on FacebookFollow PIP on TwitterRegistreer nu

Emailadres

Valideer emailadres

Geslacht

Geboortejaar

Postcode - (zonder spaties)

Patient met:


Verzorger van patient met:


U gaat akkoord met de algemene voorwaarden en onzePrivacy Policy